Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Bortsprungen

Annons-id: 33846
Huvudkategori: Djur
Kategori: Kanin
Upplagd datum: 2015-05-26 13:36:17
Län: Dalarnas län
Kommun: Leksand
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Bortsprungen.Djur - Kanin
Bortsprungen


En liten vit, blåögd lejonhuvad kanin försvann i Leksand 21 maj. Hon är tam och inte särskilt svår att få in. Hon älskar mat och kan lockas på med utsträckt arm då hon tror att man har eller att man ger något gott.

Hon är inte så gammal och har inte synts till i området, vilket gör att jag tror att hon tagit sig långt bort eller att någon annan hittat henne men inte sett mina annonser och lappar.

Jag utlovar en hittelön på 3000:-


Dalarnas län - Leksand

Kontaktuppgifter

Namn: Sandra
Telefon: 0247-10701
Mobil: 076-8038089

Visa på karta