Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

La Perm katt hane dalarna borttappad

Annons-id: 36740
Huvudkategori: Djur
Kategori: Katt
Upplagd datum: 2016-02-03 21:37:27
Län: Dalarnas län
Kommun: Leksand
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på La Perm katt hane dalarna.Djur - Katt
La Perm katt hane dalarna


Gatsby är en La Perm mellan stor ras, 2 år, kastrerad och chippad. Gatsby är ljusgrå (som även kan uppfattas av vissa som en brun nyans) med vita fram och baktassar och vit bringa och nos med en svart prick på nosen. Lockig i pälsen med en svans som ser ut som en flaskborste. försvann i Insjön den 11/11, Gatsby är inte van vara ute och är förmodligen skygg och gömmer sig. Inne är han social och kelig med alla. Snälla titta i era utrymmen efter som han inte är van vara ute.
Hittelön utlovas. Gunni 070 365 55 67


Dalarnas län - Leksand

Kontaktuppgifter

Namn: Gunni Hylven
Telefon: +46703655567
Mobil: +46703655567

Visa på karta