Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Borttappad Torshammare i brons

Annons-id: 45891
Huvudkategori: Prylar
Kategori: Smycke
Upplagd datum: 2018-01-31 22:50:15
Län: Kronobergs län
Kommun: Ljungby
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Borttappad Torshammare i brons.Prylar - Smycke
Borttappad Torshammare i brons


Jag tappade min Torshammare mellan jul och nyår. Den är ca 3cm lång, 2cm bred och gjord i brons. Låsmekanismen på kedjan består av en pinne som förs igenom en ögla och även denna är gjord i brons. Jag köpte smycket på Bornholm när jag var liten och kedjan fick jag av min nu bortgångne farmor i födelsedagspresent när jag var liten, så de har ett stort affektionsvärde för mig. Därför skulle jag vara väldigt tacksam om de kom tillbaka till mig.


Kronobergs län - Ljungby

Kontaktuppgifter

Namn: Anders Frederiksen
Telefon: 0703871445
Mobil: 0703871445

Visa på karta