Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Har någon sätt min älskade borttappad

Annons-id: 34880
Huvudkategori: Djur
Kategori: Katt
Upplagd datum: 2015-08-02 15:50:03
Län: Skåne län
Kommun: Lund
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Har någon sätt min älskade .Djur - Katt
Har någon sätt min älskade


Min älskade kisse har försvunnit i Lund, från Ministervägen 53A. Han är mycket skygg och jättesöt! Han är kastrerad har halsban med mitt telefonnummer och att han heter "Kissen". Jag tror, att han lider lika mycket som jag!!! Jag saknar hemskt mycket. Jag har satt upp lappar med bild i alla gårdar i min närhet och i affärer. Om någon kanske lyckats ändå "fånga" honom, jag ber, att ringa mig för, att jag saknar honom oerhört mycket. Tack för hjälpen!!!! Vid försvinnande, då han hade sår på vänster sidan bak på ryggen efter en slagsmål. Tyvärr, någon ter ner lapparna, så jag har ännu mindre möjlighet, att jag hittar honom! Jag behöver all hjälp!!! Stort tack till alla som är uppmärksamma och försöka hjälpa hem min kisse.
Maria


Skåne län - Lund

Kontaktuppgifter

Namn: Maria Brachner
Telefon: +46707317676
Mobil: +46707317676

Visa på karta