Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Har någon sett vår lilla Tess? borttappad

Annons-id: 35302
Huvudkategori: Djur
Kategori: Katt
Upplagd datum: 2015-09-17 10:08:36
Län: Skåne län
Kommun: Lund
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Har någon sett vår lilla Tess?.Djur - Katt
Har någon sett vår lilla Tess?Efterlysning!
Har någon sett vår goa, fluffiga lilla katthona Tess? Hon försvann från Spexaren på Östra Torn på kvällen den 14 september. Det är inte likt henne att missa några måltider så vi är väldigt oroliga för henne. Tess är en långhårig liten tjej med en lång yvig svans, vita tassar och lite vitt på magen. Lätt igenkännlig även på sin vita nos som är tecknad som ett uppochnervänt "T". Hon är ganska skygg mot främlingar men kelig och pratsam när hon känner sig trygg eller är hungrig. Hon har halsband och är chippad och försäkrad så om någon ser henne eller vet vad som har hänt är vi tacksamma om ni ringer oss direkt på telefon 0709-440110 eller 0709-696975 alternativt kontaktar polisen eller djursjukhuset som kan läsa av chippet. Vi tror att hon kanske har blivit skrämd och ligger och trycker någonstans. Snälla, kolla era förråd och garage och ha ögon och öron öppna! Hittelön utlovas till den som hjälper oss att få hem henne igen.

Skåne län - Lund

Kontaktuppgifter

Namn: Frauke Weitkämper
Telefon: 0709-440110
Mobil: 0709-440110

Visa på karta