Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Lund Gunnesbo upphittad

Annons-id: 39578
Huvudkategori: Djur
Kategori: Katt
Upplagd datum: 2016-09-23 02:31:16
Län: Skåne län
Kommun: Lund
Detaljöversikt på upphittad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Lund Gunnesbo.Djur - Katt
Lund Gunnesbo


En liten orange katt springer utanför vår lägenhet och mjauar. Den har inget halsband så kan inte se var den hör hemma tyvärr. Vi har själv en katt som är ganska stor jämfört med den lilla orangea men så fort vår katt ser den andra så blir han lite ilsk, ska väl vakta sitt revir. Så vi vågar inte släppa ut honom. Om det är någon som känns vid denna lilla kise som springer lös utan halsband kan ni kanske kontakta mig. Vet inte om han är bortsprungen eller han bara är ute på sin nattliga promenad?


Skåne län - Lund

Kontaktuppgifter

Namn: Michael
Telefon: 0707414230
Mobil: 0707414230

Visa på karta