Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Grå katt med rosa halsband?!?!? upphittad

Annons-id: 39459
Huvudkategori: Djur
Kategori: Katt
Upplagd datum: 2016-09-08 00:05:26
Län: Skåne län
Kommun: Malmö
Detaljöversikt på upphittad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Grå katt med rosa halsband?!?!?.Djur - Katt
Grå katt med rosa halsband?!?!?


Vi har en grå katt med rosa el kanske ljusrött halsband som springer runt i Djupadal på gräsmattorna och lekplatsen. Den har nu börjat följa efter oss hem (Diakongatan) och sitter utanför och jamar och väntar, precis som om den vill bli insläppt... Det är ju inte så vanligt att katter inte hittar hem så nånting kanske är galet. Den ser välgödd ut och har som sagt halsband. Nån som känner till?!?


Skåne län - Malmö

Kontaktuppgifter

Namn: Karlsson

Visa på karta