Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Borttappad kanin

Annons-id: 45100
Huvudkategori: Djur
Kategori: Kanin
Upplagd datum: 2017-11-20 17:13:20
Län: Stockholms län
Kommun: Nacka
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Borttappad kanin .Djur - Kanin
Borttappad kanin


Hej! Min kanin Ozzy blev tagen av en räv idag vid midnatt men inga blodspår finns efter kaninen, så möjligheterna att Ozzy hann springa iväg från och gömma sig från räven finns. Även fast chansen är stor att han är död, finns det en möjlighet att han lever. Han är i en blandning mellan dvärg kanin och lejonhuvas kanin. Han är både bege och ljusbrun med fin stram päls på kroppen och en utstående man vid huvudet. Han är ganska skygg men är man försiktig och lockar honom så är det lätt att ta honom. Han kan sprattla en del men med ett fast grepp blir han lugn efter ett tag. Skulle du se honom levande eller död skulle det uppskatas om jag fick ett samtal.


Stockholms län - Nacka

Kontaktuppgifter

Namn: Isabella Engström
Telefon: 0730986134
Mobil: 0730986134

Visa på karta