Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Bortappad svart ryggsäck

Annons-id: 42310
Huvudkategori: Väskor
Kategori: Ryggsäck
Upplagd datum: 2017-04-21 07:53:19
Län: Stockholms län
Kommun: Stockholm
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Bortappad svart ryggsäck.Väskor - Ryggsäck
Bortappad svart ryggsäck


tappade den på buss 168 i östberga igår runt 16:00. kommer ej i håg märket men dragkjedjorna är av plast och är guld-brun färgade.Flärpen på dragkjedjorna är ljus brun. Ryggsäcken har två fack, ett litet och ett stort. I det stora facket ska det ligga en ipad med låsskärm som det står "alex 9c" på. I det lilla facket ligger det massa allergi mediciner och en astma inhalator, som är väldigt viktiga att jag får tillbaka.


Stockholms län - Stockholm

Kontaktuppgifter

Namn: Alex
Mobil: 0737869566

Visa på karta