Upphittat i Sverige
Norrbottens län Västerbottens län Jämtlands län Västernorrlands län Gävleborgs län Dalarnas län Uppsala län Värmlands län Västmanlands län Stockholms län Örebro län Södermanlands län Östergötlands län Jönköpings län Västra Götalands län Gotlands län Kronobergs län Kalmar län Hallands län Blekinge län Skåne län Hela landet Hela landet Upphittat i Hela landet
Detaljöversikt på annons.
Vi har precis i dagarna lanserat nya Upphittat.se med förbättrade funktioner som skall förenkla för ägare att återfinna sina försvunna objekt. Samtidigt har vi passat på att förbättra vår design också. Har du frågor eller funderingar eller rent av vill hjälpa till att förbättra vår produkt är du välkommen att kontakta oss.
Klicka då nedan ikon för info kring vardera tjänst och dess utbud.
Upphittat på Facebook Upphittat RSS flöde Upphittat på Twitter
Upphittat.se - Hittegods online
Fordon Elektronik Hem & Hushåll Kläder & Leksaker Sport & Fritid

Borttappad väska

Annons-id: 39069
Huvudkategori: Väskor
Kategori: Handväska
Upplagd datum: 2016-08-11 14:05:30
Län: Stockholms län
Kommun: Stockholm
Detaljöversikt på borttappad-annons i Upphittat.se.

Annonsörens foto på Borttappad väska.Väskor - Handväska
Borttappad väska


Har glömt min handväska någonstans runt hornstull i stockholm.
Det är en svart skinnväska med safiano tryck med en lång rem som är fäst med guld detaljer på sidan och även två kortare handtag. på baksidan av väskan finns en dragkedja och även en stor dragkedja på ovansidan.
I väskan fanns en svart kappa, en necessär ifrån victorias secret i svart och guld detaljer på, en smink palett ifrån bahama mama ett sett nycklar i ett blått band som det står ecco på och även ett par lösa nycklar. sen fanns det ävenen del krimskrams så som läpppenna och hårnålar.


Stockholms län - Stockholm

Kontaktuppgifter

Namn: Cecilia Kjellin
Mobil: 0707626467