Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Krux borttappad

Annons-id: 60855
2022-03-18 14:43:29
Krux   på www.upphittat.se
Dela annons:
Upload
Report
Annonsdetaljer
Min katt är spårlöst försvunnen efter att han smet ut den 15/3 på folketsparksgatan i Valdemarsvik. Han har varit borta sedan dess. Är helsvart med gula ögon och liten i storleken. Låter som en kattunge i sitt jamande men är 1,5 år. Är rädd för nya människor så han kan vara skygg kring det. Brukar alltid svara när man ropar på honom och kommer oftast på en gång men nu kommer han inte alls och svarar inte alls. Är annars väldigt kelig, social, trevlig, lugn och ibland lite busig så han är nyfiken och äventyrlig i nya miljöer även i miljöer han är van vid men mer i nya miljöer. Hans namn är Krux och brukar alltid lyssna till sitt namn men nu gör han det inte alls. Han är chippad och kastrerad så om ni har sett honom eller har hittad honom kan ni snälla gärna höra av er till mig Christina Karmsjö på 0736271187 för han är enormt saknad. Är även anmäld till polisen. 
Kategori:
Djur - Katt

Överämningskostnad övriga djur:
100:-

* Notera följande regler vid hantering av djur:
Kattungar måste vara minst 12 veckor gamla och hundvalpar minst 8 veckor. Ägaren skall också ta ut en symbolisk summa på 750:- kronor per katt och 2500:- kronor per hund.

Läs mer på Tips till blivande djurägare hos Djurskyddet.se.

Plats:
Östergötlands län - Valdemarsvik
Kontakta annonsör

Annons avslutad

Denna annons är avslutad

Denna annons är tyvärr redan avslutad. Men vill du hålla koll på om liknande annonser dyker upp igen kan du enkelt mail-bevaka denna kategori:

Bevaka Katt Östergötlands län »

Andra öppna annonser: