Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Försvunnen och mycket saknad borttappad

Annons-id: 2217
2007-01-31 01:23:49
FÖRSVUNNEN OCH MYCKET SAKNAD!  på www.upphittat.se
Dela annons:
Upload
Report
Annonsdetaljer
Tjejen Försvann Ifrån Hällesåker Den 15/9-2006.. Hon är Okastrerad, Icke ID-Märkt Och Ca 1 1/2År Gammal, Hon Hade Inte Heller Något Halsband. ltbr gt (Jag Vet Ej Exakt Datum När Hon Är Född). Hon Är Mycket Tillgiven (Iallafall Mig). Hon Har Sedan Hon Var Mycket Liten Följt Mig Vart Jag Än Går, Om Jag Promenerar Med Hunden Eller Åker Bil, Det Gör Ingen Skillnad, Hon Vill Alltid Vara Med.. Vi Har Flyttat Mycket Och När Jag Skulle Flytta Sist, Så Var Hon Tvungen Att Stanna Kvar I Två Dagar Tills Jag Kunde Hämta Henne, Huset Jag Flyttade Ifrån Var Fortfarande Bebott Och Hon Hade En Utav Sina kattungar En Adopterad Unge Hos Sig.. (Hon Födde En Kull På Sex Kattungar I Juni Som Alla Kommit Till kärleksfulla Hem.) Jag Är rädd Att När Jag Hämtade Mina Saker Och Inte Tog Med Mig henne, Så Trodde Hon Kanske Att Jag Övergivit Henne, Det Kan Också Vara Så Att Hon Var På Gång Att Löpa Igen, Där Vi Bodde Fanns Redan 5 katter Och fyra Kattungar När Vi Flyttade In, Så Det Kanske Var En Revir Grej Jag Har Letat Överallt Och Satt Upp Lappar I Området.. Jag Ropar Och tittar Fortfarande Efter Henne.. Det Är Inte Likt Henne Att Försvinna Ifrån Mig, Att Inte Veta Om Det har Hänt Henne Något Eller Var Hon Är, Är Jätte Jobbigt.. Snälla! Om Ni Vet Med Er Att Ni Sett Henne Eller Vet Om det Har Hänt Henne Något Så Ring Eller Skicka Ett SMS... Hon Lyssnar till Tjejen , Har En Lite Tyken eller Småarg Uppsyn Ibland.. Hon Är Brunögd.. Hon Kan Mycket Väl Fött En Ny Kull Med Ungar Sedan Hon Försvann... Se Bild.. Jag Bor För Övrigt Kvar På Samma Ort Fast Längre In I Skogen Åt Motsatt Håll Från Där Hon Försvann.... Hon kan Ha Hoppat In I Nån Bil Där Vi Bodde Och Åkt Med Min dåvarande Hyresvärd Till Husvagnen Som Finns I Stråvalla, Utan Att Han Har Märkt Det.. Hon Kan Ju Givetvis Kunnat Hoppa Av Var Som helst På Vägen Där Dom Stannat, Så Hon Kan Befinna Sig Långt Ifrån Stället Där Jag Såg Henne Sist... Hon Har Två Vita Tår på ena Framtassen Och Lite Mer Vitt På Den Andra, Hon Har Helt Vita Strumpor På Baktassarna.. Hon Är Vit Under Hakan Och Är För Övrigt Grå/Svart/Brun Randig....
Kategori:
Djur - Katt

Överämningskostnad övriga djur:
100:-

* Notera följande regler vid hantering av djur:
Kattungar måste vara minst 12 veckor gamla och hundvalpar minst 8 veckor. Ägaren skall också ta ut en symbolisk summa på 750:- kronor per katt och 2500:- kronor per hund.

Läs mer på Tips till blivande djurägare hos Djurskyddet.se.

Plats:
Västra Götalands län - Mölndal

Linda Johansson

Tänk på: Var försiktigt vid all nätkontakt och sänd inte pengar till någon du inte träffat. Undersök annonsens trovärdighet och rapportera opassande innehåll. Exempelvis: En annonsör som ber dig betala för en annons på annan hemsida är oftast en bedragare. Och även bedragare använder Swish.

More...

Att kontakta annonsör

Vad skall du tänka på när du kontaktar en internetannonsör på vår sida men även generellt.

Att kontakta en annonsör vid intresse

Det kan vara bra att komma ihåg att det ibland finns personer som utnyttjar alla möjligheter de kan att lura pengar av andra.

När du skall kontakta en annonsör är det viktigt att du först undersöker annonsens trovärdighet (är den skriven på utländskt språk, innehåller olagligheter, eller vill annonsören bara tjäna pengar?). Ser den inte trovärdig ut bör du inte kontakta annonsören, istället bör du klicka på "Rapportera annons som opassande".

Som vid all handel över nätet eller med människor du inte känner gäller alltid följande regler:

  • Skicka ALDRIG pengar till någon utan att du kan lita på personen eller det betalsystem du använder.
  • Undvik att göra affärer med folk i annat land då det blir svårt att polisanmäla vid problem.
  • Använd sunt förnuft och lita inte blint på någon annonsör.

Upphittat.se tar inget ansvar för din kontakt med andra människor eller de ekonomiska och eller personliga förluster som kan ske genom detta.

Tycker du att en annons ser oriktig ut eller innehåller allvarliga fel, bör du alltid klicka "Rapportera annons som opassande" så vi kan städa undan annonsen.

Se även allmänna regler på Upphittat.se

Mvh
Upphittat.se

Andra öppna annonser: